dissabte, 15 de març del 2014

Nota de premsa

[Castellano]

15 de març de 2014

Segons les dades manejades pel seu grup de logística, aquesta columna que forma part de les Marxes de la Dignitat del País Valencià 22M en la seua ruta València-Cuenca-Madrid, està composta per un grup de 40 persones, d'entre 22 i 75 anys, entre caminants i les persones que acompanyen i assisteixen en vehicles de suport que tenen la previsió de completar totes les etapes previstes fins arribar a Madrid el dia 22 de març. Aquesta xifra oscil·la també, a causa de persones que donen per completada la seua participació, bé per decisió prèvia, diferents compromisos, o per recomanació tècnica. Algunes d'elles, també reapareixen per tornar a incorporar-se, sumant-se també a les noves incorporacions, de manera que el nombre sol anar en augment.

Moltes de les les persones que han decidit emprendre aquesta marxa reben el suport i representen diferents organitzacions i col·lectius del País Valencià, entre elles moviments socials, sindicats i partits; encara que també hi ha persones que no formen part de cap i simplement han simpatitzat amb el propòsit de la marxa sumant-se a ella.

En el seu trajecte cap a Madrid, ha passat per diferents poblacions, amb rebudes molt diverses en cadascuna d'elles. Unes molt càlides, com la de la ciutat de Bunyol, que va treure en manifestació a més d'un centenar de persones pels seus carrers i places per finalitzar amb uns discursos molt animosos i emotius; o com la de Requena, que va comptar amb la presència de un gran nombre de iai@flautes de Castelló i València per fer la recepció.


1 comentari:

  1. Orgullós de la meva foto, Jaj, Jaj, Jaj, ... ENDAVANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina