dissabte, 15 de març del 2014

Sisena etapa (Requena-Caudete de las Fuentes)

[Castellano]

Seguim caminant, sempre en marxa. Ens acomiadem de Requena, i de la seua alcaldia, eixa que ens va deixar un poliesportiu brut i amb goteres per a dormir... però seguim resistint.

Hui, per fi poguérem veure el sol mentre caminàvem. Ha sigut un camí tranquil, ens esperaven poques pujades i bonics paisatges. Durant el trajecte, hem tingut una primera trobada amb les forces de l'Estat. Dos companyes han estat amenaçades amb ser denunciades per pixar a la via pública; sí, per pixar entre arbustos. Aquestes no són més que provocacions per intimidar als i les caminants i desanimar-nos, però les nostres forces són la nostra bandera.

Arribem a Caudete per gaudir d'unes bones instal·lacions cedides per l'Ajuntament, rebent afecte i suport dels veins i veïnes d'aquest poble entranyable. Després d'un descans merescut, vàrem realitzar una assemblea popular per contactar amb el poble, explicar els motius que ens fan marxar a Madrid, i acabar la jornada amb tallers de realització de pancartes i desobediència civil. Perquè les Marxes també són moments de formació i molt especialment de trobada i convivència entre companys i companyes.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada