dimarts, 11 de març del 2014

Tercera etapa (Godelleta-Bunyol)

[Castellano]

Hui, tercer dia de marxa, els quilòmetres es senten a les cames; però les esperances, gràcies al suport del poble, cada vegada més altes.

Volem agrair sincerament a l'alcalde de Godelleta que ens manara a dormir en les graderies del camp de futbol. Si no fora per la picardia dels companys i companyes, hui estaríem amb pneumònia per la seua culpa. No ens anem a estendre en qualificatius, els fets parlen per si sols. És un acte criminal l'obligar a 31 persones a dormir al ras, com si forem animals: gràcies, senyor alcalde.

I, aprofitant que estem contant penes, dir-vos també que hem tingut problemes amb els vehicles de suport. Primer, el cotxe de Meli, que va posar amb tota la seua bona voluntat, no va voler fer la marxa. Després, els companys i companyes d'Esquerra Unida (sense demanar res a canvi) van llogar un altre cotxe que tampoc volia arrancar. Afortunadament, s'ha resolt; a la tercera va la vençuda.

El dia de hui ha acompanyat en tots els sentits, bon temps i una gent meravellosa. Des d'abans d'arribar al poble ja hem sentit la seua calor perquè un grup ha vingut a rebre'ns. Ens han portat a dinar i ens han guiat fins a un gimnàs amb una gran zona verda per a relaxar-nos i respirar aire de muntanya, on podrem dormir en uns còmodes matalassos. Hui, les nostres esquenes ho agrairan.

Hem realitzat la primera batucada que realment donava forces a la manifestació, s'han acoblat perfectament als lemes cantats pels manifestants. El so dels tambors després dels crits donaven veritable força a la lluita.

Agrair al poble de Bunyol la legitimitat que ens dóna per a canviar aquest sistema, amb el seu suport ens fa veure que no som gent boja que camina a soles. 
















1 comentari:

  1. Muchos ánimos y los mejores deseos de que superéis los inconvenientes de vehículos averiados y demás, como alcaldes "poco receptivos", etc.

    Añoro vuestra compañía, espero volver pronto a la Marcha 22M con permiso de mi médico. Abrazos
    Eva

    ResponElimina